OPEN HOURS
Lun - Sam: 9:00 - 17:00
Duminica: Inchis

Servicii

Home - Servicii

-

Realizare site-uri web

Webdesign

Mare sau mic, businessul tău are nevoie de o prezență online. Suntem pregătiți să te ajutăm să îți faci cunoscut brandul și să îți promovezi produsele sau serviciile prin intermediul unui site web profesional.

Modernizare site-uri web

Web update

Ai un site web care are deja câțiva ani și care, de exemplu, este destul de greu de citit de pe telefonul mobil? Te ajutăm să îți transformi vechiul site într-unul modern fără să pierzi conținutul inițial.

Consultanta web

Web advice

Vrei să intri pe zona de online dar nu prea știi cum să faci și de unde să începi? Specialiști noștri în consultanță sunt pregătiți să te ajute. Contactează-ne.

Realizare magazin online

Online Shop

7 din 10 români declară că au făcut cel puțin o dată cumpărături pe internet. Investiția într-un magazin online poate fi amortizată într-un timp record.

Mentenanta pagini web

Web Maintenance

Ai nevoie de un specialist care să se asigure că site-ul tău este mereu la zi atât din punct de vedere tehnic cât și al conținutului? Îl găsești la noi.

Servicii Social Media

Social media services

Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat, LinkedIn? Spune-ne unde vrei să ajungi iar noi îți vom spune ce trebuie să faci.
Scrie-ne aici
Te putem ajuta?
Buna
Cu ce putem sa iti fim de folos azi?